Cijena:

10,62 EUR

Nakladnik: Detecta

ISBN: 978-953-7476-15-1

Uvez: Meki

Broj Stranica: 318

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2010

Autori: Bolobanić,Milivoj

Šifra: 9DET00163

Visina: 205 mm

Širina: 150 mm

Ovce moje slušaju glas moj

Razmatranje Božje riječi za vjernike

Poštovani ljubitelju Božje riječi, i ti koji ćeš to tek postati!
U rukama ti je doista vrijedna knjiga vrlo iskusnog i već mnogima poznatog svećenika mons. Milivoja Bolobanića. Ovo divno i proživljeno djelo odražava ono što i slika na naslovnici: lik Krista Dobroga Pastira, na čijemu se licu istodobno opažaju snažan autoritet Istine i ponizna blagost Ljubavi.
U olujnom ali i opojnom ne-vremenu tolikih duhovnosti, ova je knjiga jedan od onih nadahnutih odjeka Knjige nad knjigama, i želi pridonijeti autentičnom životnom svjetonazoru u čijemu se središtu jasno vidi evanđeoski svjetionik Isusa iz Nazareta - jedina Istina koja pokazuje pravi, iako trnovit, Put u blaženi Život. Namijenjena je svim onim vjernicima koji su toliko puta pružali poticaje, molitvom popraćene, da se objedine ova željkovana razmatranja.
Ovo duhovno štivo preporučamo svim obiteljima, članovima katehetskih i vjeronaučnih skupina, te liturgijskih, biblijskih i drugih molitvenih zajednica... koji se, uz osobnu meditaciju i tekstove što slijede, mogu znatno kvalitetnije i potpunije pripraviti za nedjeljnu i blagdansku Svetu misu.
Isus Krist uistinu živ i svojom nenadmašivom ljubavlju želi nas osloboditi od svega što nas sputava da mu pohrlimo u susret. On neka nas stavi na svoja sigurna ramena i vodi zauvijek!
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica