Cijena:

10,62 € / 80,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 978-953-241-352-6

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 120

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzije: 230 x 140

Autori: Peran,Ivo

Šifra: 5024

Svetost sa srcem

Crtice s putovanja i šetnji sluge Božjega fra Ive Perana

Knjiga crtica s putovanja i šetnji sluge Božjega fra Ive Perana, objavljena o devetoj obljetnici njegove smrti. Priredili su je fra Bernardin Škunca, vicepostulator postupka za proglašenje blaženim fra Ive Perana te Renata Jukić, tajnica postupka.

Knjiga crtica sadrži izabrane kratke dnevničke zapise fra Ivinih doživljaja s njegovih brojnih putovanja ili kratkih šetnji u gradu, na selu ili u prirodi te neke crtice koje su upamtila fra Ivina redovnička braća i vjernici s kojima se susretao. Iz njih zrače fra Ivin dinamičan i vedar duh, duboka vjera i polet, jednostavnost i neposrednost u susretanju ljudi svih uzrasta, dosjetljivost i svojstveni humor.

Oživljena ilustracijama Dalibora Popovića knjiga predstavlja dragocjena svjedočanstva o fra Ivinu pozivu i poslanju, o njegovim događajima u domovini i svijetu, o glazbi, o športu...

"Čitatelj će u ovim crticama (i crtićima) zacijelo s lakoćom otkrivati jedan od puteva svetosti, kakav je, uvjereni smo, blagoslov i za našu Crkvu i za našu Domovinu" - poruka je priređivača knjige.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica