Cijena:

19,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Anima

ISBN: 978-953-235-779-0

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 508

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2024

Prevoditelj: Miljenko Sušac

Izdavač: Verbum

Šifra: VK2405003

Visina: 160 mm

Širina: 105 mm

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji dragocjena je i jedinstvena zbirka pobožnosti i molitava po kojima će vjernici razmatranjem uroniti u jedinstveno i neponovljivo Marijino poslanje u Isusovu životu i životu Crkve.

Usklađen sa slijedom liturgijske godine i obogaćen poticajima učiteljstva Crkve te snažnim i dubokim svetačkim molitvama i mislima, ovaj jedinstveni molitvenik donosi najdragocjenije i najpoznatije izraze pučke pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji, koja proizlazi iz vjere i ljubavi Božjega naroda prema Kristu Spasitelju i Blaženoj Djevici Mariji, potiče na nasljedovanje njezinih kreposti te razvija sinovsku ljubav prema Gospodinovoj i našoj Majci.

Uz pobožnosti i molitve Blaženoj Djevici Mariji u najvažnijim Kristovim otajstvima iz svetačke i pobožne tradicije Katoličke Crkve, ovaj molitvenik donosi i pobožnosti prema Gospi za sve njezine svetkovine, blagdane i spomendane te posvetu Blaženoj Djevici Mariji koja predstavlja sredstvo obnove i sazrijevanja krsnoga posvećenja po Mariji.

Veliki molitvenik Blaženoj Djevici Mariji svakome će vjerniku pomoći da se otvori obilju milosnih Božjih darova te će osnažiti sigurnost i pouzdanje u zagovor i zaštitu nebeske Majke.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica