Cijena:

7,96 EUR

Dimenzije: 125 x 140

Barcode: 3859891693160

Vrsta medija: CD

Broj diskova: 1

Glazbenici: Ljubo Vuković

Šifra: 9GLK03443

Vjeran si vjernima - Ljubo Vuković (CD)

Nosač zvuka duhovne popularne glazbe objavljen uz liturgijsko vrijeme došašća, a kao plod nastojanja i rada tijekom Svećeničke godine.

Autor tog glazbeno veoma zanimljivog projekta je župnik zagrebačke župe sv. Josipa radnika u Gajnicama Ljubo Vuković, poznat crkvenoj i široj glazbenoj javnosti već više desetljeća kao ustrajni interpretator duhovnih šansona i sudionik mnogih festivala duhovne glazbe.

Najnovije glazbeno ostvarenje, na kojem se Vuković pojavljuje i kao pjevač i kao autor glazbe, plod je dugogodišnje suradnje s poznatim imenima hrvatske glazbene estrade pa su mu za snimanje pjesama u susret izišli mnogi vrhunski gitaristi, basisti, bubnjari, klavijaturisti, prateći vokali te programeri i snimatelji. Najveći broj pjesama snimljen je u studiju "Šišmiš" producenta Zorana Švigira - Švigija, čiju kvalitetu potvrđuju brojna izdanja s imenima najpopularnijih hrvatskih pjevača.

Osim vrhunske produkcije, u 12 pjesama prepoznaju se i drugi kvalitetni elementi - refleksivna poruka tekstova, moderni aranžmani, prepoznatljivost suvremene hrvatske duhovne baštine...

Preporuka

Iz sličnog područja

Top ljestvica