Cijena:

9,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Fides

ISBN: 978-953-235-507-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 176

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 195 x 120

Prevoditelj: Ivan Perković

Autori: Kreeft,Peter

Šifra: VKSP00001

Anđeli i demoni

Sto pitanja i odgovora o duhovnim bićima

Anđeli su danas vrlo popularni i među vjernicima i među nevjernicima. Postali su sinonim za sva duhovna bića i uglavnom ih se ne razlikuje jedne od drugih niti ih se prepoznaje u njihovu pozitivnomu ili negativnomu djelovanju.

Knjiga Anđeli i demoni nastala je kao odgovor na stvarnih i aktualnih 100 pitanja mnogih ljudi o duhovnim bićima, anđelima i demonima upućenih poznatome autoru i profesoru filozofije Peteru Kreeftu. Na svoj dubok, prepoznatljivo lucidan te ponekad humorističan način Kreeft daje izravne i jasne odgovore na pitanja kao što su: Što zapravo možemo znati i što stvarno znamo o tim misterioznim nevidljivim bićima?, Postoje li dobri i loši anđeli?, Jesu li sva duhovna bića dobra prema čovjeku?, Kako ih razlikovati?, Od čega su napravljeni anđeli?, Kako anđeli komuniciraju s Bogom?, Kako anđeli komuniciraju s nama? te na mnoga druga.

Oslanjajući se na Sveto pismo, tradicionalni crkveni nauk i učenje Tome Akvinskoga ova knjiga razlučuje činjenice od mašte i mitove od stvarnosti. Ona tako raščišćava i zablude i dezinformacije kojima obiluju brojne nekršćanske knjige o anđelima dajući istodobno i više nego potreban odgovor na iznimno zanimanje koje vlada za duhovna bića.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica