Cijena:

120,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 978-953-241-370-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 172

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzije: 210 x 230

Autori: Čaplar,Dejan, Henčić,Dejan

Šifra: 5115

Liturgija 2 - Priručnik za katehete + CD

Drugo godište ministrantske skupine

Priručnik za katehete, s CD-om, za drugo godište ministrantske skupine, priređen je za rad s ministrantima, ali se materijali mogu koristiti i u župnoj katehezi djece viših razreda osnovne škole.

Priručnik "Liturgija", s pripadnim radnim listovima, nastavak je četverogodišnjega pastoralno-katehetskog projekta Đakovačko-osječke nadbiskupije za djecu viših razreda osnovne škole, započeta 2009. godine izdanjem priručnika i radnih listova "Zajednica 1", za prvo godište ministrantske skupine.

Priručnik je podijeljeni u četiri katehetske cjeline: "Liturgijski prostor", "Liturgijske knjige, posuđe i odjeća", "Liturgijska slavlja" i "Pobožnosti".

Za organiziran, sustavan i cjelovit rad sa skupinama ministranata ili pak kojom drugom liturgijskom katehetskom zajednicom priručnik u dvadeset kateheza donosi cjelovitu katehetsku građu, s naznačenim ciljevima, popisom materijala za rad te predloženim tijekovima susreta.

Uz priručnik dolazi i CD, na kojemu se mogu pronaći sve fotografije iz priručnika i radnih listova, kao i dodatne fotografije za obogaćenje postojećih materijala i katehetskih susreta te molitveni tekstovi za molitveno-meditativne dijelove i nekoliko meditativnih instrumentalnih skladbi, koje se mogu koristiti kao glazbena pozadina.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica