Cijena:

11,81 EUR

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 978-953-241-205-5

Uvez: Broširano

Broj Stranica: 112

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 210 x 230

Autori: Čaplar,Dejan, Henčić,Dejan

Šifra: 991

Priručnik za katehete Zajednica 1

Prvo godište ministrantske skupine

Priručnik s multimedijalnim CD-ROM-om za katehete, namijenjen radu s ministrantskim grupama.
Sukladno Planu i programu za katehezu ministranata u četiri katehetske cjeline te dvadeset kateheza obrađene su brojne zanimljive teme i modeli za prvo godište, u kojem se obrađuje tema zajednice.
Iako je priručnik priređen za rad s ministrantima, materijali se mogu koristiti u župnoj katehezi djece viših razreda osnovne škole. U svakoj katehezi naznačene su glavne odrednice katehetskog procesa: ciljevi, sadržaji, mediji komuniciranja i metodički postupci.
Uz priručnik za katehetu dobiva se i disk s popratnim materijalima za kvalitetniji rad s polaznicima kateheza. Na CD-u mogu se pronaći tonski obrađene pjesme, notni zapisi pjesama, tekstovi pjesama i molitava za prezentaciju, audio i video snimke te mnoštvo fotografija i ilustracija koje se mogu projicirati pomoću LCD projektora ili umnažati na osobnom pisaču.
Priručnik s popratnim materijalima, napisao je u predgovoru nadbiskup đakovačko-osječki Marin Srakić, plod je nastojanja oko obnove župne kateheze te svojevrstan pokušaj da se kateheza, već odavno prisutna u našim župnim zajednicama, "zaodjene u novo ruho", usklađeno sa zahtjevima i potrebama novih evangelizacijskih okolnosti te sa smjernicama novijih crkvenih dokumenata.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica