Cijena:

12,50 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja

ISBN: 978-953-235-824-7

Uvez: Meki s klapnama

Broj Stranica: 112

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Ivan Peček

Izdavač: Verbum

Autori: Havard,Alexandre

Šifra: VK2306004

Visina: 205 mm

Širina: 135 mm

Stvoreni za veličinu

Liderstvo, velikodušnost i služenje

Istinska veličina nije u izvanrednim sposobnostima ni u iznimnim postignućima, niti se odnosi na položaj na vrhu. Veličina nije rezervirana za elitu. Riječ je o ljudskom i duhovnom rastu, putu ostvarenja na koji su svi pozvani, bez obzira na mjesto u društvu ili organizaciji.

Onaj tko je uistinu velik na pravi način upravlja svojim životom te istovremeno drugima omogućuje da rastu i postignu vlastitu veličinu. To podrazumijeva velikodušnost (spremnost da se uhvatimo ukoštac s velikim zadaćama koje su pred nama) i poniznost (spremnost služenja i pomaganja drugima).

Upravo tim ključnim liderskim vrlinama bavi se u ovoj knjizi poznati konzultant i stručnjak za vodstvo Alexandre Havard, autor uspješnica Istinsko vodstvo i Od temperamenta do karaktera.

Usvajanje ovih vrlina može preobraziti vaš život, dati mu novo značenje i dovesti do istinskoga razvoja osobnosti, istinske veličine. Zajedno s praktičnim koracima i točkama za samoispitivanje ova knjiga ne samo da će vas nadahnuti, već će vas i sigurno usmjeriti prema velikodušnijem, ispunjenijem životu.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica