Cijena:

14,00 EUR

Nakladnik: Fidelissima

ISBN: 978-953-49420-7-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 224

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Autori: Di Tolve,Luca

Šifra: 978-953-49420-7-9

Visina: 235 mm

Širina: 165 mm

Svi su me putevi vodili u Međugorje

„Fra Marko nam piše iz iskustva kako je doživio Međugorje i fra Slavka Barbarića. (…) Rado je posjećivao to milosno i čudesno mjesto Međugorje. Doživio je velike milosti, i to nam svjedoči u svojoj knjizi. Opisuje i svoje susrete s hodočasnicima koji su se susreli s Bogom i snagom milosti Božje obratili i ozdravili. Fra Marko piše jednostavno i iskreno, čitko i toplo, s velikim ljubavlju i žarom i ne umara se naglasiti kako je dobri Bog obećao ispuniti sve ono što ga čista srca i s živom vjerom zamolimo.“ (Fra Petar Ljubičić, iz Uvodne riječi)
„Čestitam o. Marku na njegovoj novoj knjizi. Radujem se zajedno s njime, jer Gospa nas zove sve na poseban način, tako da svatko u svojem pozivu može naći svoje mjesto u široku Srcu Majke. Ona poglavito zove one koji su se posvetili na osobit način njezinu Sinu po molitvenome i pokorničkom životu, kao glas koji viče u pustinji (vidi Mt 3, 3). Molim da ova knjiga za svakog čitatelja može biti nadahnuće da ide prema Srcu Majke Marije, izvoru ljubavi i milosrđa za sve nas u Međugorju, koje je putokaz koji pokazuje na njezina Sina.“ (Jelena Vasilj, Rim)
„Veliku mi radost čini preporuka ove vrlo posebne knjige, iz koje progovara pomazanje Duha, a koju je napisao moj prijatelj otac Marko. Njega poznajem mnogo godina i s njime u mnogim aspektima dijelim istu duhovnost. Ova knjiga izražava njegovo sasvim osobito iskustvo glede Gospe, Kraljice Mira, a naslov sve govori: Svi su me putevi vodili u Međugorje. Zaista, zaista bih volio da mnogi pročitaju ovaj tekst, jer se što više ljudi treba upoznati s neobično važnim otajstvom Međugorja, a ako nam tko može objasniti mističnost tih ukazanja, onda je to autor knjige.“ (Marino Restrepo, Kolumbija)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica