Cijena:

78,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-737-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 116

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Prevoditelj: Katarina Gugić

Autori: Newton,Andrew

Priređivači: Andrew Newton i Sandrine L'Amour

Šifra: 978-953-235-737-0

Visina: 27,9

Širina: 21,5

Upoznajmo Bibliju: Aktivnosti za predškolce

Vrijeme za učenje ili vrijeme za čitanje priče? Zašto ne i jedno i drugo?

Upoznajmo Bibliju: Aktivnosti za predškolce donosi sedamnaest omiljenih biblijskih priča s popratnim zadatcima i aktivnostima. Vašem mališanu jamčimo sate i sate posvećene zabavi, razvijanju kreativnosti i usvajanju znanja kroz igru. Idealno za djecu između 4 i 7 godina! Pročitajte djetetu kratke biblijske priče i potom mu pomozite da usvoji sadržaj zabavnim aktivnostima osmišljenim posebno za njegov uzrast. 

Najraznovrsniji zadatci - bojanje, povezivanje, križaljke, kvizovi, zapažanje razlika, naljepnice, labirinti i još puno toga - osmišljeni su tako da vaš mališan potpuno uroni u biblijsku priču i doživi je na nov način. Živopisne, zabavne ilustracije krase svaku stranicu, a mnoštvo raznovrsnih aktivnosti učinit će da svako dijete pronađe nešto baš za sebe! 

Neka vaše dijete uči kroz igru i igra se učeći - tako će zasigurno zavoljeti Bibliju i prve istine vjere koje na originalan način iznosi ova jedinstvena knjiga aktivnosti Upoznajmo Bibliju. S njom će se mališani rado družiti i u obitelji, vrtiću i u župi! 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica