Cijena:

13,26 EUR

Nakladnik: Vbz

Biblioteka: Stručno-popularna biblioteka

ISBN: 978-953-304-567-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 191

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2013

Dimenzije: 200 x 140

Prevoditelj: Radha Rojc-Belčec

Autori: Alexander,Eben

Šifra: 9VBZ00023

Dokaz da postoji raj

Putovanje jednog neurokirurga u život poslije života

NAPOMENA: Izdanje je trenutno rasprodano!

Eben Alexander ugledni je neurokirurg koji je uvijek bio skeptičan prema iskustvima svojih pacijenata koji su doživjeli iskustva kliničke smrti i svjedočili o postojanju onostranog svijeta, razgovorima s anđelima i Bogom. Sve dok i sam nije doživio takvo iskustvo. Naime, u svojoj 54. godini obolio je od rijetke bolesti i sedam dana bio u komi. Nakon toga je od žestokog kritičara takvih svjedočanstava postao jedan od najsnažnijih zagovornika ideje da raj postoji te da je duhovna stvarnost jednako realna kao i materijalna. Zbog toga ga je odbacio jedan dio znanstvene zajednice, ali su ga prigrlili milijuni ljudi širom svijeta. Znanost nas uči da se naša svijest nalazi u mozgu i da ako mozak ne funkcionira ispravno, ne možemo ništa doživjeti. Ali njegova iskustva dokazuju suprotno.
 
O tome u uvodu knjige kaže:
Moje mi je iskustvo pokazalo da smrt tijela i mozga nije kraj svijesti te da se ljudsko iskustvo nastavlja nakon fizičke smrti. Doživio sam kao svoju dužnost, svoj poziv, da ljudima ispričam o onome što sam doživio onkraj tijela i onkraj Zemlje.
Mjesto na kojem sam se našao bilo je stvarno. Stvarno u tolikoj mjeri da se u usporedbi s njim ovaj život koji živimo ovdje i sad doima kao puki san. Međutim, to ne znači da ne cijenim život kojim sada živim. Zapravo, sad mi je draži nego ikada prije, jer ga sad vidim u njegovom istinskom kontekstu.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica