Cijena:

13,01 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Stilus

ISBN: 978-953-235-719-6

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 136

Jezik izvornika: Francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Prevoditelj: Lidija Paris

Autori: Jean Mercier

Šifra: VKDE00232

Visina: 20,5

Širina: 13,5

Drukčiji roman o Isusu

Nakon što nas je nasmijao i potaknuo na razmišljanje svojim bestselerom Kad župniku prekipi, Jean Mercier sada nam nudi novu književnu i duhovnu poslasticu. Ovo je priča o Isusu i prvim kršćanima kakvu nikada niste pročitali! Pripovijedajući Isusov život na originalan, dubok i zanimljiv način, ovaj
Drukčiji roman o Isusu bit će snažan duhovni poticaj onima koji evanđelje nikada nisu uzeli u ruku, a pravo osvježenje onima koji ga dobro poznaju.

Svojim pripovjednim stilom i psihološkim finesama autor nam omogućava da doživimo dramatičnu dimenziju Kristova života, ali i egzistencijalnu napetost koju On pobuđuje u onima koji ga susreću i čiji se život „zakomplicirao“ u susretu s Njime.

O čemu je razmišljao Josip gledajući sina koji je odlučio da se neće ženiti? I što je Mariji prošlo kroz glavu kada je s napunjenih trideset godina napustio dom? Kako je Petrova žena prihvatila odluku svojega mladog supruga da je napusti i pođe za tim neobičnim prorokom?

Koje su tame nastanjivale iskrivljenu i ratobornu Judinu psihu? I zašto je Toma zahtijevao da stavi prst u rane te s kojim se on duhom borio?

Na stranicama ove jedinstvene knjige poistovjećujemo se s likovima, dijelimo njihove nade i sumnje, sve dok iznutra i sami ne doživimo preokret koji je Isus izazivao kod suvremenika, a koji i danas izaziva u srcima ljudi.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica