Rasprodano

Cijena:

5,04 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova (Verbum)

ISBN: 978-953-235-243-6

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 120

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 110 x 165

Prevoditelj: Branko Jozić

Autori: Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger

Priređivači: Lucio Coco

Šifra: 4426

Misli o obitelji

Uoči pohoda pape Benedikta XVI. u Godini obitelji nakladna kuća Verbum objavljuje knjigu "Misli o obitelji" u kojoj su sadržane odabrane misli pape Benedikta XVI. o braku, obitelji, ljubavi, djeci, vjeri u  obitelji, krhkosti obitelji danas  itd. Podsjećajući čovjeka na ulogu koju mu je Bog namijenio u svom stvaralačkom planu, Papa iznova osvjetljava narav braka i obitelji kao i druge temeljne stvarnosti čovjekova života poput slobode, zajedništva, ljubavi, i međusobnog  poštovanja.

Obitelj kao svetište ljubavi, života i vjere, kao kućna Crkva, ali i kao škola čovječnosti, kao mjesto gdje se odgaja za korištenje razumom, za slobodu izbora, za služenje ljubavi, za dobro molitve, u kojoj se nada procvatu novih zvanja, sve su to misli koje nam Sveti Otac dariva i o kojima želi da razmišljamo pozivajući nas da poduzmemo izvanredno putovanje – kako sam ističe – u potrazi za značenjem ljudskoga bića.

Ove Papine misli temeljene na nauku crkvenoga učiteljstva izvrstan su poticaj za izgradnju obitelji u kojima će svatko nalaziti  put ljudskoga i duhovnog ostvarivanja.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica