Cijena:

10,35 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Fides

ISBN: 978-953-235-599-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 160

Jezik izvornika: Francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Dimenzije: 195 x 120

Prevoditelj: Lidija Paris

Autori: Philippe,Jacques

Šifra: VKGZ01391

Molitvom do životne preobrazbe

Današnjem je svijetu najpotrebnija upravo molitva. Iz molitve će proizaći i obnova i iscjeljenje i duboke korjenite promjene društva za kojima tako čeznemo. Sve sam dublje uvjeren da sve proizlazi iz molitve… “Ovim riječima o. Jacques Philippe, jedan od najvećih duhovnih autora današnjice, objašnjava razloge zašto se odvažio na pisanje ove knjige koja je poput svojevrsne škole molitve koja nas na jednostavan način vodi do bliskosti s Bogom.

Obnoviti se u molitvi znači obnoviti sve vidove svoga života jer sve preobrazbe koje želimo našemu društvu i samima sebi rodit će se upravo iz toga susreta s Bogom u molitvi. Naime, samo dodir s Nebom može iscijeliti nas i našu zemlju.

Bez obzira koji je naš poziv, najvažniji poziv na koji nas Isus Krist i Duh Sveti pozivaju jest poziv na molitvu. Po molitvi ćemo otkrivati Očevo lice i vlastiti najdublji identitet.

Nudeći konkretnu pomoć i praktična sredstva za redovitu i ustrajnu molitvu, ova nam knjiga pomaže da dođemo u dodir s Božjom prisutnošću i da dopustimo da nas iznutra preobrazi i osposobi za ljubav prema istini.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica