Rasprodano

Cijena:

7,30 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova (Verbum)

ISBN: 978-953-235-136-1

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 46

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 160 x 125

Autori: Lucado,Max

Šifra: 373

Ti si jedinstveno biće

Priča za svakoga

NAPOMENA: IZDANJE JE RASPRODANO!

Ti si jedinstveno biće pripovijetka je za svakoga tko se se ikada pitao: "Što drugi misle o meni?" Pripovijetka je to i za svakoga tko je osjećao da ga drugi sude, za svakoga tko se želio promijeniti samo zato da se svidi nekome, jer  će mu ova jednostavna pripovijest otkriti prekrasnu istinu, a ta je da je svatko jedinstven upravo takav kakav jest! Ovo je priča koja dira u srce sve koji je čuju, priča koja govori čovjekovoj duši i o čovjekovoj duši. Ona govori o Pulcinellu u svakome od nas – dijelu čovjeka koji se bori da povjeruje da je nekome stalo do njega. Nekome koji ga ne sudi po izgledu, po tom što ima ili što radi, nekome tko ga voli upravo zato što je takav kakav je. To je životna poruka koju svi trebamo čuti, poruka koju trebamo podijeliti s drugima: "Ti si jedinstveno biće, bez obzira na sve."

Američki pisac međunarodnog ugleda Max Lucado u suradnji  s poznatim ilustratorom Sergiom Martinezom, negdašnjim ilustratorom Disney Pressa, autor je dviju inspirativnih knjiga koje govoreći o Drvencima prenose poruku koja vrijedi i za djecu i za odrasle, poruku kako je svako biće jedinstveno i vrijedno. Stoga su ove knjige simpatičan dar za svakoga, jer će potaknuti na razmišljanje svakoga tko ih uzme u ruke.

Drvenci, koje u okviru ovih priča – Ti si jedinstveno biće i Ti si moj oživotvoruje američki dvojac Lucado-Martinez, mala su drvena bića koja je u drvetu izrezbario drvodjelac Eli. Elijeva radionica smještena je na brdu iznad sela u kojem su Drvenci. Svi su Drvenci različiti, jer ih je takvima stvorio Eli, i baš zbog toga svaki je od njih poseban. Glavni protagonist pričâ o Drvencima je maleni Pulcinello koji se susreće s kojekakvim zgodama i nezgodama, al

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica