Cijena:

17,92 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Juventa

ISBN: 978-953-235-552-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 272

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2017

Dimenzije: 235 x 150

Prevoditelj: Katarina Gugić

Autori: Raymond Arroyo

Šifra: VKGZ01386

Will Wilder: Relikvija Strmograda

Glavni lik nove dječje knjige, Will Wilder nestašan je i tvrdoglav dvanaestogodišnjak s nesvakidašnjim, nadnaravnim darom: samo on može vidjeti strašna čudovišta koja su počela napadati njegov rodni grad Strmograd.

Drevna relikvija sv. Tome apostola gotovo je cijelo stoljeće čuvala grad od divlje rijeke koja ga okružuje, ali kad je Will odlučio "posuditi" relikviju i upotrijebiti je za svoje ciljeve, slučajno je probudio zlu silu i pokrenuo strašne događaje koji su zaprijetili cijelom svijetu. Brodovi tonu, iz podivljale rijeke izranjaju strašna skrivena stvorenja i samo Will može popraviti stvari prije nego što bude prekasno. Uz pomoć svoje dobre (iako ponekad malko zastrašujuće) tete Lucille, upraviteljice muzeja prepunog moćnih tajanstvenih predmeta, Will će pokazati da djela jednog običnog dječaka mogu promijeniti svijet.

U svijet dječje literature stigao je Will Wilder, novi junak koji je odmah osvojio srca tisuća mladih čitatelja, ali i starije publike i kritike, koji ne kriju svoje oduševljenje ovim književnim uratkom Raymonda Arroyja, autora bestselera New York Timesa.

Nakon više uspješnica Arroyo je započeo pisati ovu uzbudljivu književnu pustolovinu o dječaku Willu Wilderu kojega već uspoređuju s omiljenim dječjim junacima.

Odvažite se upustiti u avanturu s Will Wilderom!

Drugi nastavak iz serije romana o Willu Wilderu pronađite ovdje

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica