Cijena:

5,57 EUR

Nakladnik: Kalmar Tomislav

ISBN: 953-6974-05-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 96

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Dimenzije: 210 x 145

Prevoditelj: Nela Beronja

Autori: Costa,Michi

Šifra: 9TOM00050

Želim poći u Jeruzalem

Giacomova Prva pričest

Giacomo se nalazi u Južnoafričkoj Republici. U Italiji njegovi vršnjaci s vjeronauka se pripremaju za Prvu pričest. A on? Zar će morati čekati do sljedeće godine?
Njegovi roditelji i prezbiter našli su način kako pripremiti Giacoma za Prvu pričest. To će biti put u etapama prema Euharistiji sve do Uskrsa. Taj put je zainteresirao i stariju braću, a u isto vrijeme roditelji će prenositi vjeru djeci.
Od početka je bilo jasno nema Euharistije bez Pashe. A Pasha, kako kažu Pisma, slavi se u Jeruzalemu. Stoga, krenimo prema Jeruzalemu! Krenimo u susret pashalnom misteriju Isusa Krista. Ući u ovaj misterij znači ući u vjeru; vjeru Abrahamovu, vjeru Izakovu i Jakovljevu, vjeru Izraelovu i vjeru Isusovu.
To je pet etapa puta: Abraham, Izak, Jakov, Pasha izraelskog naroda i Pasha Isusa Krista. Svaka etapa predstavlja biblijski lik obogaćen pripovijedanjem midraša i dječjim crtežima.
Druga djeca mogu koristiti ovu knjigu i sa svojim roditeljima prijeći put prema Jeruzalemu i nacrtati mnoge lijepe crteže.
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica