Cijena:

18,90 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-846-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 264

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Alenka Mirković-Nađ

Izdavač: Verbum

Autori: Donaldson,Julianne

Šifra: VK2310002

Visina: 228 mm

Širina: 152 mm

Edenbrooke

Marianne Daventry učinit će sve da pobjegne dosadi u Bathu i ljubavnim nasrtajima neželjenog udvarača. Kada joj stigne poziv sestre blizanke Cecily da joj se pridruži na velikom posjedu Edenbrooke, prihvaća ga objeručke. Marianne misli da će se tamo moći opustiti i uživati u voljenom engleskom krajoliku dok njezina sestra pokušava osvojiti naočita nasljednika Edenbrookea, no otkriva da i najbolje osmišljeni planovi znaju poći po zlu.

Od strašnog sukoba s razbojnikom do naizgled bezazlena flerta, Marianne se zatekne u neočekivanoj pustolovini, do te mjere romantičnoj i intrigantnoj da jedva stigne i misliti. Hoće li Marianne uspjeti obuzdati svoje prevrtljivo srce ili će je tajanstveni neznanac oboriti s nogu? Kada ju je poslala u Edenbrooke, sudbina je za nju predvidjela nemirno ljeto.


"Očaravajuće i doista zanosno. Ova prekrasna ljubavna priča ugrijat će srca čitatelja."
Publishers Weekly

"Uzbudljiva ljubavna priča. Nisam mogla prestati okretati stranice dok je nisam dovršila. Obvezno štivo za sve romantičare!"
Mary Mull

"Edenbrooke je puno više od napete priče o ljubavi i intrigi. Od one je vrste knjiga koju neprestano čitate i preporučujete svima."
Kodi Wright

"Edenbrooke kombinira dražesne likove i prekrasan ambijent za užitak u čitanju. Bilo ju je teško odložiti!"
Lynette Dashner

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica