-20%

Cijena:

18,50 EUR 14,80 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-836-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 292

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Damir Biličić

Izdavač: Verbum

Autori: Afshar,Tessa

Šifra: VK2306002

Visina: 228 mm

Širina: 152 mm

Korintska kradljivica

Korint prvoga stoljeća grad je prepun živahne trgovine i neodoljive privlačnosti. Grad je istovremeno prepun i opasnosti i iskvarenosti – a to je idealna pozornica za Arijadninu najveću pustolovinu. Nakon što je godinama s majkom i djedom, koji su je ugnjetavali, živjela u Ateni, Arijadna bježi u očev dom u Korintu, da bi ondje otkrila opasnu tajnu koja mu je uništila brak: iako je Grk iz ugledne obitelji, Galen je zloglasni kradljivac koji pokvarenim građanima otima nepošteno stečeno bogatstvo. U očajničkoj želji da ga zaštiti, Arijadna opasnosti izlaže vlastiti ugled, slobodu i ljubav prema muškarcu kako bi postala očevom pomoćnicom.

Iznimne fizičke sposobnosti dovode je do opasnih pothvata i Arijadna tako otkriva da potajno uživa u igranju vatrom. Ali kada pogrešna osoba otkrije njezinu tajnu, budućnost Arijadne i njezina oca – kao i njihovo puko preživljavanje - dolaze do samoga ruba provalije.

Kada se sprijatelje s kršćaninom po imenu Pavao, uviđaju da njegova radikalna poruka, koja dovodi u pitanje sve što su s toliko truda nastojali izgraditi, ipak nudi nešto čemu se nijedno od njih nije usudilo ni nadati.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica