Cijena:

18,45 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-821-6

Uvez: Meki uvez

Broj Stranica: 284

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2022

Prevoditelj: Alenka Mirković-Nađ

Izdavač: Verbum

Autori: Camden,Elizabeth

Šifra: VK2211006

Visina: 228 mm

Širina: 152 mm

Kralj začina

Nada i slava. Knjiga I.

Gray Delacroix posvetio je život izgradnji hvaljena globalnoga carstva začina, ali to je imalo cijenu. Odlučan spasiti svoju obitelj prije nego što stvari izmaknu kontroli, zauvijek se vraća u dom svojih predaka nakon godina putovanja svijetom.

Kada mlada botaničarka Annabelle Larkin s Instituta Smithsonian pod prijetnjom otkaza dobije zadatak intervjuirati toga misterioznog kralja začina i pristupiti njegovoj jedinstvenoj i egzotičnoj zbirci biljaka i začina, nema pojma da se nalazi na pragu ulaska u opasni svijet političkih intriga, obiteljskih nesuglasica i međunarodnih skandala.

Nesposobna poreći svoju očaranost povučenim uspješnim poduzetnikom, Annabelle će biti prisiljena birati između svoga srca i uvjerenja do kojih joj je iznimno stalo.

Mogu li Gray i Annabelle pronaći put kroz oluju skandala koja prijeti i uništenju obitelji za koju se Gray bori da je spasi?

Nagrađivana autorica Elizabeth Camden u romanu Kralj začina, prvom dijelu trilogije Nada i slava, vješto tka intrigantnu priču donoseći bogate i vjerne opise povijesnih zbivanja trgovine začinima, prožete nadahnutom i romantičnom prozom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

„Camden započinje trilogiju Nada i slava ovom očaravajućom pričom koja spaja neočekivanu romansu sa stvarnim političkim spletkama oko američke trgovine začinima s početka 20. stoljeća.“
Publishers Weekly


„Gray i Annabelle su arhetipovi... Kralj začina pustolovna je, zabavna romansa koja spaja teme izdaje i oprosta.“
Foreword Reviews


„Rano udvaranje Graya i Annabelle bilo je pravi užitak za čitanje... Camden je stručnjak za ispreplitanje svojih priča apsolutno fascinantnom povijesti... Proza je ovdje tečna, zaplet intrigantan, junak krajnje simpatičan, a misterij uvlači čitatelja.“
All About Romance

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica