Cijena:

15,79 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-693-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 288

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Prevoditelj: Mijo Pavić

Autori: Afshar,Tessa

Šifra: VKKE00008

Visina: 22,8

Širina: 15,2

Kruh anđeoski

Grimizna tkanina bila je temeljni proizvod vrlo unosne trgovine u Rimskome Carstvu u kojemu su glavnu ulogu imali muškarci. U takvu svijetu jedna se žena odvažila krenuti putem hrabrosti, snalažljivosti i prijateljstva, izdignula se do uspjeha i pritom – promijenila cijeli svijet.

Ali prije nego što je postala poznata prodavačica grimiza, Lidija je bila obična kći iz trgovačke obitelji koja je najviše na svijetu voljela svojega oca, rodnu kuću i proizvodnju grimiza. No kada je doživjela strašnu izdaju, ostala je bez ičega i Lidijin je život postao pustoš. Bila je prisiljena pobjeći u Filipe noseći sa sobom jedino očeve tajne formule za dobivanje grimizne boje. Stigavši u Filipe borila se svim snagama te zahvaljujući znanju, odlučnosti i poduzetnu duhu uspjela postati jedan od najuspješnijih trgovaca u gradu. Ipak, svaki je njezin uspjeh, svaku radost uporno pratila sjena sve do dana kada je upoznala apostola Pavla i čula od njega poruku nade i ljubavi, postavši prva kršćanka u Europi. No njezine su je tajne ipak kad-tad morale sustići, a kada je taj trenutak došao, Lidija je morala donijeti presudnu odluku – hoće li ostati čvrsta i nepokolebljiva u vjeri ili će se predati strahu koji je do tada upravljao cijelim njezinim životom?

Tessa Afshar donosi nam nezaboravnu priču o predanosti, izdaji i otkupljenju koja u svojoj završnici postaje bogato svjedočanstvo Božjih čudesa i milosrđa. Publishers Weekly

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica