Cijena:

17,12 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-731-8

Uvez: Meki

Broj Stranica: 388

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Prevoditelj: Ivana Krencer

Autori: Klassen,Julie

Šifra: VKKE00009

Visina: 22,8

Širina: 15,2

Učiteljeva kći

Nakon što je internat koji je vodio njezin otac nepovratno propao, Emma Smallwood odlazi na imanje Ebbington na litici u vjetrovitu Cornwallu gdje će zajedno s ocem privatno poučavati dvojicu od četvorice sinova bogata baroneta. No ubrzo po dolasku počinju se događati tajanstvene stvari. Je li moguće da Emma doista čuje klavir u noći ili joj se pričinja, jer svaki put kad ode u glazbenu sobu, nađe je praznu? I tko li se to noću šulja u njezinu sobu, ostavljajući neobične tragove?

Što to kriju članovi obitelji Weston? Baronetovi stariji sinovi Phillip i Henry i sami se bore s poteškoćama i tajnama. Oni su bivši učenici internata Smallwood i sjećaju se Emme, a jedan od njih osjetit će i da ga ona neodoljivo privlači.

Kada neobični događaji dođu do vrhunca, hoće li Emma shvatiti kojem od braće može pokloniti srce? I može li se u tom području u kojem vreba tama, gdje je svačija vjera na kušnji, neočekivano dogoditi i prava ljubav?

Izvrsno okarakterizirani likovi, zaplet i osobita pažnja prema povijesnim detaljima oduševit će ljubitelje povijesnih romana smještenih u prvu polovicu 19. stoljeća. LIBRARY JOURNAL

Ako ste ljubitelj knjiga Jane Austen ili Charlotte Brontë – ili obje – kad pročitate ovu divnu knjigu, vrlo ćete brzo zavoljeti i Julie Klassen. GOODREADS

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica