Cijena:

15,79 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-705-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 280

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Prevoditelj: Katarina Gugić

Autori: Camden,Elizabeth

Šifra: VKGZ01409

Visina: 22,8

Širina: 15,2

Protiv plime

Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka. Tijekom vremena izgradila je svoj mali savršeni svijet. Za nju je savršeni život, život stabilnosti i sigurnosti, bio život po strogim pravilima, lišen bilo kakvih iznenađenja i promjena, kaosa ili nereda. Jako je voljela svoj stančić čiji su prozori gledali na užurbanu bostonsku luku, a njezina nadarenost za jezike omogućila joj je siguran i miran posao prevoditeljice u ratnoj mornarici.

Upravo je dar za prevođenje dovodi u kontakt s Alexanderom Banebridgeom, muškarcem koji ju je istodobno i privlačio i odbijao. Kada je Bane angažirao Lydiju da prevede naizgled posve bezazlenu zbirku dokumenata iz Europe, na što je istoga časa pristala, nije ni slutila u kakvoj će se bezizlaznoj situaciji uskoro naći. Otkriva da je Baneova misija zaustaviti trgovinu opijumom koju vode neki od najopasnijih krijumčara na Istočnoj obali, a uskoro saznaje i da su mu motivi za to vjera i vlastita prošlost.

U svemu tome Bane strogo bdije nad tim da Lydia nema nikakve veze s tajnim kriminalnim svijetom. Ipak, kada kriminalci preuzmu kontrolu, upravo će Lydia biti ta na koju će jedino moći računati. U opasnoj igri koja se uskoro pretvara u borbu na život i na smrt hoće li se Lydia i Bane uspjeti oprijeti nadirućoj plimi ili će ih ona zauvijek progutati?

KADA SE SVE IZVANA I IZNUTRA UROTI PROTIV NJIH, MOŽE LI NJIHOVA LJUBAV PREŽIVJETI?

Ovaj višestruko nagrađivani ljubavni roman nećete moći ispustiti iz ruku!

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica