Cijena:

119,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-705-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 280

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Prevoditelj: Katarina Gugić

Autori: Camden,Elizabeth

Šifra: 978-953-235-705-9

Visina: 22,8

Širina: 15,2

Protiv plime

Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka. Tijekom vremena izgradila je svoj mali savršeni svijet. Za nju je savršeni život, život stabilnosti i sigurnosti, bio život po strogim pravilima, lišen bilo kakvih iznenađenja i promjena, kaosa ili nereda. Jako je voljela svoj stančić čiji su prozori gledali na užurbanu bostonsku luku, a njezina nadarenost za jezike omogućila joj je siguran i miran posao prevoditeljice u ratnoj mornarici.

Upravo je dar za prevođenje dovodi u kontakt s Alexanderom Banebridgeom, muškarcem koji ju je istodobno i privlačio i odbijao. Kada je Bane angažirao Lydiju da prevede naizgled posve bezazlenu zbirku dokumenata iz Europe, na što je istoga časa pristala, nije ni slutila u kakvoj će se bezizlaznoj situaciji uskoro naći. Otkriva da je Baneova misija zaustaviti trgovinu opijumom koju vode neki od najopasnijih krijumčara na Istočnoj obali, a uskoro saznaje i da su mu motivi za to vjera i vlastita prošlost.

U svemu tome Bane strogo bdije nad tim da Lydia nema nikakve veze s tajnim kriminalnim svijetom. Ipak, kada kriminalci preuzmu kontrolu, upravo će Lydia biti ta na koju će jedino moći računati. U opasnoj igri koja se uskoro pretvara u borbu na život i na smrt hoće li se Lydia i Bane uspjeti oprijeti nadirućoj plimi ili će ih ona zauvijek progutati?

KADA SE SVE IZVANA I IZNUTRA UROTI PROTIV NJIH, MOŽE LI NJIHOVA LJUBAV PREŽIVJETI?

Ovaj višestruko nagrađivani ljubavni roman nećete moći ispustiti iz ruku!

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika