Cijena:

17,12 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-637-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 400

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Prevoditelj: Ivana Krencer

Autori: Klassen,Julie

Šifra: VKGZ01394

Visina: 22,8

Širina: 15,2

Tajnovita guvernanta

Jedan dvorac koji postaje zatvor i jedna tajna koja nikada ne bi trebala izići na vidjelo.

Engleska, Cotswolds, 1815. godina: Misleći da je odgovorna za zločin Olivia Keene bježi od kuće, zaustavljajući se na velikomu imanju gdje je upravo u tijeku raskošno slavlje. Međutim, nije sve tako radosno kako se čini.

Mladi lord Bradley upravo otkriva strašnu tajnu koja, ako se pročuje, može uništiti njegov život zauvijek. Međutim, u najnezgodnijemu trenutku primjećuje nečiju sjenu i pomišlja da je to špijun ili lopov koji je mogao načuti groznu i uznemirujuću istinu koju je upravo saznao. Iznenađuje ga otkriće da je misteriozna silueta zapravo djevojka vidljivo ozlijeđena vrata. U strahu da ne oda njegovu tajnu, prisiljava je da prihvati dužnost na njegovu imanju i ograničava joj kretanje, budno držeći lijepu strankinju na oku.

Kada Oliviju i lorda Bradleyja konačno sustignu njihove tajne, hoće li njihove tajnovite prošlosti uništiti nadu da pronađu ljubav?

Tajnovita guvernanta pripovijest je prepuna tajni, to je priča koja pokazuje da svoju prošlost nikada ne možemo u potpunosti ostaviti iza sebe. Tajnovita guvernanta čita se u dahu… Bilo da volite Englesku iz pera Jane Austen ili jednostavno volite dobru, neizvjesnu, romantičnu priču, Tajnovita guvernanta izvrstan je izbor za svačiji popis knjiga.” 5 Minutes for Books

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica