Cijena:

13,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Svjedočanstva (Verbum)

ISBN: 978-953-235-823-0

Uvez: Meki uvez

Broj Stranica: 156

Jezik izvornika: Francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Jakob Filić

Izdavač: Verbum

Autori: Amar,Pierre

Šifra: VK2301002

Visina: 205 mm

Širina: 135 mm

Izvan funkcije

Potresna ispovijest o suočavanju s tumorom, patnjom i vlastitom krhkošću

HTJELI MI TO ILI NE, KRHKI SMO I OVISIMO O DRUGIMA. UZ DOBRU DOZU HUMORA, OVA ISPOVIJEST OPISUJE NEOČEKIVANI SUSRET S PATNJOM I OTKRIVA KAKO I TADA MOŽEMO ISKUSITI DUBOKU RADOST.

„Proći će… Proći će ova bol… Uvijek prođe…“ Ali što ako ipak ne prođe?! Život pomalo hiperaktivnoga četrdesetpetogodišnjeg svećenika u samo nekoliko sati iz temelja se mijenja. Oštra bol u trbuhu ubrzo otkriva tumor koji se brzo širi. Hitna hospitalizacija, niz operacija, stalna neizvjesnost i dugi mjeseci oporavka remete njegovu svakodnevicu, ali i unutarnji mir. Aktivni svećenik u stalnoj jurnjavi, koji je naviknut stalno biti spojen na internet, sada je suočen sa samim sobom, prikovan za krevet i spojen samo na infuziju. Njegova bolest postupno se pretvara u neočekivano iskustvo krhkosti, osamljenosti i ovisnosti o drugima.

Pisana pitkim i autentičnim stilom s dozom humora, knjiga oca Amara nudi nam potresnu ispovijest u kojoj se iskustvo patnje isprepliće sa svjetlom vjere i svjedoči o putu k sreći koji vodi preko vlastite krhkosti.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica