Cijena:

7,70 EUR / 58,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Fides

ISBN: 978-953-235-351-8

Uvez: Meki

Broj Stranica: 124

Jezik izvornika: Francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 195 x 120

Prevoditelj: Lidija Paris

Autori: Sion,Victor

Šifra: 5744

Nada grješnika

Tajna duhovnoga realizma

Nakon uspješnica Živjeti sadašnji trenutak, u kojoj otkriva tajnu svakodnevne radosti, te Predanje Bogu, u kojoj progovara o načinu kako pomiriti vlastitu slobodu i vlastite težnje s onim što nam se događa, poznati duhovni pisac Victor Sion u svojoj novoj knjizi Nada grješnika nudi daljnji poticaj i pomoć na putu kršćanskoga i ljudskoga ostvarenja.

Govoreći o grješnosti čovjeka zbog koje se osjeća bačen u svijet, te o trajnoj ljudskoj potrebi za oproštenjem, Sion tumači važne dimenzije Božje ljubavi i praštanja te postupno uči kako doći do čista srca i do djetinjega počivanja na Očevu srcu punu milosrđa, ljubavi i praštanja. Autor potiče da se usudimo biti voljeni od Oca bezuvjetnom Božjom ljubavlju koja unaprijed prašta i tako nas čuva od grijeha i zla.

Nada grješnika pripada nizu od četiri knjige pod naslovom Za duhovni realizam. Riječ je o želji autora da u četiri opsegom nevelike knjige na pristupačan i utemeljen način pruži prikaz temelja duhovnoga života, daleko od svih fundamentalizama i pojednostavljenosti kojima danas obiluju knjige slične tematike.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica