Rasprodano

Cijena:

49,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Uskličnik

ISBN: 978-953-235-407-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 152

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 191 x 122

Prevoditelj: Ivan Ivanda

Autori: Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger

Šifra: 6202

O vjeri, nadi i ljubavi - džepni uvez

U ovim nadahnutim meditacijama Joseph Ratzinger (papa Benedikt XVI.) čitatelju nudi razumljiv i pristupačan prikaz temeljnih kršćanskih krjeposti – vjere, nade i ljubavi.

Pri tome Ratzinger povezuje filozofiju, teologiju i duhovnost te osvjetljava i stvarnosti tim krjepostima suprotne kao što su agnosticizam, ateistički optimizam, strahovi, očaj, mržnja prema sebi i bližnjemu itd.

Upućujući kako ljudsku egzistenciju otvoriti Bogu da ona postane uistinu ljudska i ispunjena, ova knjiga se nameće kao prikladan odgovor na sve češće beznađe i nutarnju tjeskobu s kojima je obuzet suvremeni čovjek, usprkos materijalnome obilju i tehničkome napretku.

Napisana iz pera jednog od najvećih živućih teologa, ova knjiga, koja promišlja temeljne kršćanske krjeposti – vjeru, nadu i ljubav – zasigurno će biti korisna i poticajna čitatelju u potpunijem življenju tih istih krjeposti. Nakon rasprodanog prvog izdanja sada se pojavljuje i u džepnom uvezu biblioteke Uskličnik kako bi bila dostupnija većem broju ljudi.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica