Cijena:

9,82 EUR

Nakladnik: Zaklada Čujem, vjerujem, vidim

ISBN: 978-953-7657-79-6

Godina izdanja: 2012

Vrsta medija: CD

Autori: Escriva,Josemaria

Broj diskova: 1

Šifra: 9ZČV00049

Put (audio knjiga)

Put sv. Josemarije Escrive ubraja se među najveće uspješnice duhovne literature. Namijenjena svim ljudima kao putokaz na poslu, u obitelji, među prijateljima, u društvenomu životu – ova knjiga pruža polazišnu točku za molitvu koja pronalazi Krista u svim životnim iskustvima.

Sv. Josemaría Escrivá ništa nije cijenio toliko kao prijateljevanje s Kristom Bogočovjekom; u molitvi i svetoj misi svakodnevno je težio za njegovom blizinom; ta mu je bliskost donosila sigurnost, oboružavala ga hrabrošću. Daleko od pusta moraliziranja osjećamo srdačnu toplinu njegove riječi, rado prihvaćamo njegove poticaje da se odvažimo i smiono upustimo u pustolovinu vlastita življenja; otkrivamo znakove dobrohotnosti i naklonost čovjeka koji nas duboko razumije te umije pokrenuti i obodriti.

Tajnu ove knjige čitatelj otkriva tek postupno: ona je u tome da ovih 999 točaka mogu u prvi mah djelovati kao nadahnute misli, u drugi mah kao mudra životna pravila, u treći mah kao dopadljivi aforizmi… dok napokon ne otkrije da je svaka od ovih 999 točaka nalik na dubok zdenac na kojemu uvijek iznova može crpsti duhovnu okrjepu.

Interpretacija teksta: Dubravko Sidor.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica