Cijena:

3,98 EUR

Nakladnik: Novi svijet

ISBN: 953-96941-2-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 120

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 150 x 90

Prevoditelj: Sonja Eterović

Autori: Mühs,Wilhelm

Šifra: 9DJM00030

Visina: 150 mm

Širina: 90 mm

Riječi iz srca

365 misli o ljubavi

Brojni su danas motivi koji nas odvraćaju od teme o ljubavi. Dosta je prelistati nekoliko časopisa, pogledati neku od tv emisija i uvjeriti se da je ljubav u današnje vrijeme okužena, banalizirana, pogrešno shvaćena. Postoji sve veće nagnuće da se o njoj ne
razmišlja.
Prava ljubav je nešto posve drugo. Ona je najveća teološka krepost, bila je i ostat će najveća zapovijed svima onima koji ne žele biti Kristovi sljedbenici samo imenom.
Ova mala zbirka nudi skromnu antologiju razmatranja i citata iz Svetog Pisma i duševnog bogatstva poznatih i nepoznatih autora, vjernika i nevjernika svih vremena iz brojnih zemalja. To su misli osoba koje su znale proniknuti u beskrajni i neistraženi svijet zvan ljubav. Pomoći će nam da bolje razumijemo veličinu i važnost "prve i jedine zapovijedi".
Skupljača ovih redaka veselilo bi kad bi ispisane "riječi ljubavi" pobudile želju za dubljim razmatranjem te najveće kreposti koja se u konačnici poistovjećuje sa samim Bogom, alfom i omegom povijesti i svemira. U sudnjem času bit će mjerilo i sudac našeg djelovanja, ali nadasve nježni Otac koji nas neizmjerno ljubi iako mi tu ljubav ponekad ne možemo shvatiti.


 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica