Cijena:

30,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Novi svijet

ISBN: 953-96941-2-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 120

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 150 x 90

Prevoditelj: Sonja Eterović

Autori: Mühs,Wilhelm

Šifra: 2583

Riječi iz srca

365 misli o ljubavi

Brojni su danas motivi koji nas odvraćaju od teme o ljubavi. Dosta je prelistati nekoliko časopisa, pogledati neku od tv emisija i uvjeriti se da je ljubav u današnje vrijeme okužena, banalizirana, pogrešno shvaćena. Postoji sve veće nagnuće da se o njoj ne
razmišlja.
Prava ljubav je nešto posve drugo. Ona je najveća teološka krepost, bila je i ostat će najveća zapovijed svima onima koji ne žele biti Kristovi sljedbenici samo imenom.
Ova mala zbirka nudi skromnu antologiju razmatranja i citata iz Svetog Pisma i duševnog bogatstva poznatih i nepoznatih autora, vjernika i nevjernika svih vremena iz brojnih zemalja. To su misli osoba koje su znale proniknuti u beskrajni i neistraženi svijet zvan ljubav. Pomoći će nam da bolje razumijemo veličinu i važnost "prve i jedine zapovijedi".
Skupljača ovih redaka veselilo bi kad bi ispisane "riječi ljubavi" pobudile želju za dubljim razmatranjem te najveće kreposti koja se u konačnici poistovjećuje sa samim Bogom, alfom i omegom povijesti i svemira. U sudnjem času bit će mjerilo i sudac našeg djelovanja, ali nadasve nježni Otac koji nas neizmjerno ljubi iako mi tu ljubav ponekad ne možemo shvatiti.


 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika