Cijena:

155,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Planetopija

ISBN: 978-953-257-455-5

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 128

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Autori: Mackesy,Charlie

Šifra: 978-953-257-455-5

Visina: 220 mm

Širina: 170 mm

Dječak, krtica, lisica i konj

Moderna basna za sve uzraste, predivna knjiga Dječak, krtica, lisica i konj, pokušava naći odgovore na univerzalna pitanja u stotinjak divnih crteža cijenjenog britanskog ilustratora Charleya Mackesya. Svojim blagim, poetičnim tekstom i rapsodijom crnog tuša i pomno odabranih detalja u boji, ova jedinstvena knjiga nudi inspiraciju i nadu u nesigurnim vremenima.
Ovo je priča koja govori o prijateljstvu jednog znatiželjnog dječaka, jedne pohlepne krtice pune života, jedne lisice koju je život učinio opreznom i jednog mudrog, nježnog konja. Četvero prijatelja istražuje svijet. Postavlja si pitanja. Prolazi kroz oluje. Uče voljeti.
Razgovori između dječaka, krtice, lisice i konja nadahnuli su roditelje kao i bake i djedove, utješili djecu, podigli duh ljudima koji su usamljeni ili tuguju. Četvoro nezaboravnih likova riječima punim nade podsjećaju nas da nismo sami i hrabre da nastavimo živjeti punim plućima i kada postane teško.
Knjiga koja će oplemeniti mnoge generacije već je postala svjetski fenomen, a na hrvatskom je možete čitati u prijevodu pisca Ede Popovića. 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica