Cijena:

5,31 EUR

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 978-953-241-109-6

Uvez: Broširano

Broj Stranica: 112

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2007

Dimenzije: 190 x 120

Autori: Šimunović,Josip

Šifra: 9GLK03302

Imam (li) vremena za tebe

Meditacije uz evanđelja za godinu A

Promišljanja i »razgovori s Bogom« zapisani na 112 stranica Šimunovićeve najnovije knjige »Imam (li) vremena za tebe« čine izvrsno katehetsko pomagalo za obrađivanje pojedinih tema, kako u župnoj katehezi, tako i u nastavi vjeronauka u školi. Predstavljaju također, prema ocjeni recenzenata, izvor u pripravi za navještaj Božje riječi, svojevrstan »vodič« za odlazak na nedjeljnu misu te »minipodsjetnik« za životno postupanje nakon svete mise.
»Spasitelj - da ili ne?«, »Molitva na početku godine«, »Biti tvoj«, »Hosana tebi«, »Pred kraljem svijeta« - samo su neki od naslova meditacija iz ove knjige koja će svoje čitatelje zasigurno naći među propovjednicima, katehetama, članovima biblijskih i molitvenih skupina, među vjeroučiteljima i vjeroučenicima i mnogima drugima.
Autor je dr. Josip Šimunović, svećenik Zagrebačke nadbiskupije i docent na Katedri pastoralne teologije Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, javnosti poznat i po autorstvu više stručnih i znanstvenih radova s područja religijske pedagogije, katehetike i pastoralne teologije te po autorstvu nekoliko knjiga.

Od istog autora:
Zarađeno nebo. Meditacije uz evanđelja za godinu B
Ta Tvoja riječ života... Meditacije uz evanđelja. Godina C

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica