Cijena:

4,00 EUR / 30,14kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Apostolatski centar Sav Tvoj

ISBN: 953-6471-44-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 72

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2003

Dimenzije: 170 x 120

Autori: Meyer,Bonaventura

Šifra: 9NSA00208

Verdi Garandieu - odbačeni svećenik upozorava na pakao

Za većinu je današnjih ljudi vjera u nadgrobni život veliki tabu. Što su više nekoć kršćanski narodi u svojim obiteljima u gradovima i selima napuštali dnevnu molitvu i nedjeljno bogoslužje, to su više idoli zamijenili vjeru u Boga.
Vođeni masovnim medijima, koji ne razlikujući dobro od zla opsjenjuju ljude, koji po svojoj paloj naravi idu lakše širokim putem, koji vodi u propast, nego putem odricanja i nasljedovanja Krista. Tako je mlada generacija, koja još traži, našla nadomjestak za vjeru u sportu, a izbavljenje u istočnim religijama ili u pravom masovnom bijegu u halucinaciju u drogu. Nakon što su psiholozi udarili nemoralu žig kreposti ili kada u domu, školi ili javnosti nema više poticaja za kršćansko svjedočenje i junaštvo, jasna je distanca mladeži od kršćanske vjere.
Danas se na osobit način našao svećenik u svom djelovanju u dvoumlju između općeg trenda svijeta, kojemu je svaki grijeh bezazlen i u nasljedovanju Krista strmim i uskim putem.
"Odbačeni svećenik upozorava na Pakao" ne sadrži ništa drugo nego zvučnu snimku egzorcizma nad jednom opsjednutom ženom. Iz te se žene morala, 3. travnja 1978., javiti duša čovjeka-prokletnika Verdija Garandieua da upozori na opstojnost Pakla. To isto objavljuje i moja 1977. u drugom i trećem izdanju objavljena knjiga "Opomena s onoga svijeta".
Želimo u nekoliko predpoglavlja objasniti stvarno stanje. Tu knjižicu stavljam u ruke Majke Božje da ne bude odbačena i neshvaćena, nego da utječe na marno nasljedovanje Gospodina i pomogne postići svećenicima i narodu novu snagu vjere, da se nitko ne izgubi.
B. Meyer
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica