Cijena:

9,29 € / 70,00kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Figulus

ISBN: 978-953-7929-66-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 168

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Prevoditelj: Josip Sinjeri

Autori: Dooher,Kate

Šifra: 978-953-7929-66-4

Visina: 205 mm

Širina: 135 mm

Imam rak, ali on nema mene

Odgovor na izazov raka dojke

Mnoštvo knjiga nudi medicinske savjete o raku, ali ova je drugačija. U njoj žena oboljela od raka jednostavnim riječima, kronološki iznosi iskustvo dijagnosticiranja i liječenja. Knjiga obiluje praktičnim savjetima i predlaže razne mogućnosti podrške oboljelima od raka.

„Imam rak, ali on nema mene“ priča je o običnoj ženi (i njezinoj obitelji) koja se je najednom našla u nepoznatom svijetu raka. Ali to je i priča o mogućnostima, o hvatanju ukoštac s izazovima, o radosti prijateljstva, te o ljepoti življenja i vrijednosti svakog proživljenog trenutka.

„Ne može se živjeti bez vjere i nade da postoji svjetlo na kraju tunela. Želim s vama podijeliti svoje iskustvo i kako sam se pritom osjećala. Također i spoznaje do kojih sam došla, kao i ostale stvari koje sam putem naučila. Moram dodati i da sam samo obična žena i da pišem iz svoje pozicije. Ja sam išla jednim putem, a vaš se može razlikovati. Nemojte se zbog toga brinuti, ne postoje apsoluti u toj igri. (…) Ono što vam želim reći, dragi moji čitatelji, jest da shvatite ovu knjigu kao moj dar vama. Uzmite iz nje ono što vam pomaže. Molim Gospodina da vam on bude utjeha, da vam pomogne razumjeti proces koji se događa u vama ili nekomu koga volite te da ga preživite i pritom se možda i kojiput nasmijete. Moja priča sadrži i plač i smijeh, a možda će tako biti i kod vas.“

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica