Cijena:

13,27 EUR

Nakladnik: Josip Turčinović

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 403

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 240 x 165

Autori: Fuček,Ivan

Šifra: 9TUR00086

Ispovjednik i pokornik

Moralno-duhovni apekti

Čovjek se danomice susreće s mnogim pitanjima. Istražuje, promišlja, traži smislene odgovore. Što je dobro? Što se smije? Što je dopušteno? Zašto se javlja savjest?
Čovjek se treba suočiti često i s teškim moralnim dilemama - što učiniti u konkretnoj situaciji, kako se ponašati, što odlučiti? Prema uzrastu, dobi i različitim životnim okolnostima postavljaju se pitanja, a odgovore nije uvijek lako naći.
Za kršćanina je mjerilo Božja riječ sadržana u učenju Katoličke Crkve. I zato, osobito svećenici, koji se s tim pitanjima susreću u ispovijedima ili razgovorima s vjernicima moraju biti pripravni upućivati ih na pravi put, liječiti, određivati.
Ova je knjiga upravo to: iz bogatog iskustva o. Ivana Fučeka dolazi se do mnogih odgovora koji traže laici - vjernici, ali i svećenici - ispovjednici. Čitajući ove stranice dolazi se do mnogih saznanja koja polako čovjeka izgrađuju, motiviraju, čine ga boljim, plemenitijim. Pitanja i odgovori su konkretni, direktni. Pouke jednako tako. Vjerujemo da će ovi tekstovi biti od koristi i jednima i drugima.
 

(tekst iz Predgovora)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica