Cijena:

19,91 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Sapientia cordis

ISBN: 978-953-235-189-7

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 560

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 220 x 145

Autori: Fuček,Ivan

Šifra: VKZR00159

Istinoljubivost - Mediji

Moralno-duhovni život

Niz knjiga pod zajedničkim nazivom Moralno-duhovni život predstavlja najbolje od onoga što je autor prof. dr. Ivan Fuček tijekom četrdeset godina studirao, naučavao i pisao te je stoga ovo svojevrsna kruna njegova stvaralačkog rada, njegov nesebičan i iznimno vrijedan dar hrvatskoj teološkoj znanosti i vjerskoj kulturi.

Djelo je pisano jednostavnim stilom i suvremenim jezikom, a odiše sigurnošću vrhunskoga i iskusnog teologa vođena Sv. pismom, Predajom i Učiteljstvom te najnovijim postignućima teoloških, filozofskih i mnogih drugih znanstvenih disciplina. Svaki od svezaka ovoga kompendija podijeljen je na dva dijela tako da uz prvi dio, koji nosi naslov Spoznati, posvećen izlaganju glavnih zasada katoličkoga nauka, postoji uvijek i dio pod naslovom Sprovesti u kojem se nude sasvim praktični odgovori na konkretna pitanja iz svakodnevne životne prakse. S ovakvom strukturom ovaj niz se nameće kao jedinstven i siguran kompendij katoličkoga vjersko-moralno-duhovnog nauka.

U ovomu devetom svesku riječ je o istinoljubivosti na koju je, kao i na iskrenost, u govoru, ponašanju i djelovanju pozvana svaka osoba, te o medijima društvenoga priopćavanja koji su prvi Areopag modernoga vremena.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica