Cijena:

19,00 EUR

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost, Hrvatsko katoličko sveučilište

Biblioteka: Izvan nizova (Kršćanska sadašnjost)

ISBN: 978-953-11-1519-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 412

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Autori: Gostečnik,Christian

Šifra: 9KSA11775

Visina: 240 mm

Širina: 170 mm

Obiteljske terapije i klinička praksa

Knjiga Obiteljske terapije i klinička praksa, autora prof. dr. sc. Christiana Gostečnika, na jednom mjestu donosi sustavni pregled najvažnijih pravaca u obiteljskoj terapiji. Posebnu vrijednost knjizi daju opisi konkretnih terapijskih slučajeva na kraju svakog poglavlja koji čitatelju uvelike olakšavaju razumijevanje pojedinih teorijskih koncepata i modela. 

Prof. dr. sc. Gostečnik, izniman teoretičar sistemskih teorija i vrsni kliničar te obiteljski i bračni psihoterapeut, na jednostavan i razumljiv način predstavlja najvažnije intervencije u radu s obiteljima. Opisujući pojedine modalitete, autor posebno prikazuje ulogu terapeuta i specifične intervencije kojima se koristi u radu.

Stoga je ovaj sveučilišni udžbenik od velike vrijednosti za sve koji su zainteresirani za povijest, razvoj i trenutno stanje u području obiteljske terapije, a naravno ponajviše je na korist obiteljskim psihoterapeutima te studentima psihologije i edukantima obiteljske terapije. Knjiga predstavlja bogatu kartu obiteljske terapije, njezinih karakteristika i procesa razvoja te kroz nju terapeutski rad s obiteljima može biti lakši i učinkovitiji.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica