Cijena:

14,00 EUR

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost

Biblioteka: Izvan nizova (Kršćanska sadašnjost)

ISBN: 978-953-11-1224-6

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 196

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Autori: Tamarut,Anton

Šifra: 9KSA11664

Visina: 231 mm

Širina: 170 mm

Kako je lijepo moći vjerovati

Knjiga „Kako je lijepo moći vjerovati“ sadržava šest cjelina od kojih svaka na svoj način daje dragocjeni doprinos dubljemu razumijevanju i boljem poznavanju radosti i ljepote kršćanske vjere, ali i nade i ljubavi.

Iz poglavlja u poglavlje autor potkrjepljuje svoju glavnu teološku tezu i duhovnu poruku koje čitatelja poput magneta privlače i čvrsto sljubljuju s knjigom da ne samo dalje čita, nego i da promišlja kako je i zašto je lijepo moći vjerovati.

„Autor u ovoj knjizi s velikim oduševljenjem, zrelom teološkom erudicijom i dosljednom znanstvenom akribijom iznosi na vidjelo ljepotu dara nadnaravne, milošću dane i evanđeoske vjere, ali mu je pritom stalo pokazati i, štoviše, posvjedočiti da takva vjera nije prijetnja čovjeku i njegovoj slobodi, da ne umanjuje čovjeka i njegovu vrijednost, nego upravo suprotno: baš ona čovjeku omogućava da pronađe samoga sebe“, piše o knjizi Tonči Matulić.

Autor je knjigu posvetio uspomeni nedavno preminulog teologa i pjesnika Ivana Goluba, a objavljena je kao suizdanje Kršćanske sadašnjosti i Kršćanskoga kulturnog centra.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica