Cijena:

16,59 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-263-4

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 256

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 213 x 140

Prevoditelj: Ružica Šilić

Autori: West,Christopher

Šifra: VKDE00016

Otvoreno o seksualnosti i braku

Odgovori na vaša otvorena pitanja o katoličkomu naučavanju

Najpoznatiji popularizator "teologije tijela" Ivana Pavla II., američki autor Christopher West (hrvatskim čitateljima već dobro poznat po Verbumovu bestseleru Teologija tijela za početnike), u ovoj knjizi vrlo konkretno i razumljivo odgovara na praktična pitanja o ljudskoj seksualnosti i braku s kojima se stalno susreće na brojnim predavanjima i tribinama. Dajući promišljene odgovore koji predstavljaju nauk Katoličke Crkve na svjež i vrlo privlačan način, on pruža čitljivu i praktičnu primjenu teologije tijela pape Ivana Pavla II. otkrivajući tako ljepotu i dostojanstvo ljudske spolnosti i bračnoga zajedništva.

Ova izvrsna knjiga, pisana u pristupačnomu obliku pitanja i odgovora, bit će vrlo koristan priručnik za bračne parove, zaručnike, mlade ljude i općenito sve one koji traže odgovore na duboka pitanja o ljubavi, braku i obitelji.

"Neizmjerno me veseli što jedna ovako vrijedna knjiga sada postaje dostupna i u hrvatskomu prijevodu. Kada su u pitanju brak i seksualnost, promatrani iz katoličke perspektive, onda danas doista nema stručnijega autora od Christophera Westa. On uvjerljivo, zanimljivo i dinamično naviješta nauk Crkve o ljudskomu tijelu i seksualnosti, velikim dijelom na tragu teologije tijela Ivana Pavla II., dok ih kao otac i suprug autentično živi. Duboko se nadam da će mnogi u ovoj knjizi pronaći inspiraciju i poticaj kako bi njihove obitelji doista postale posebni znak Kristove nazočnosti u svijetu, istinski širitelji radosne vijesti."
mr. sc. don Damir Stojić, SDB

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica