Cijena:

11,28 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-225-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 304

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 216 x 145

Prevoditelj: Jelena Prskalo

Autori: Obereder,Horst, Obereder,Ingeborg

Šifra: VKJA00619

Temeljni tečaj vjere

Za obitelji, mlade, zajednice i skupine

Ovaj jedinstveni priručnik sabrao je u jednoj knjizi važne vjerske sadržaje u obliku jednostavnoga i privlačnoga vjerskog tečaja za obitelji, mlade, kao i za župne i molitvene zajednice. Utemeljen je na Bibliji i Katekizmu Katoličke Crkve, a obogaćen je i probranim citatima crkvenih pisaca i duhovnih autora, kao i poticajima za raspravu i razmišljanje. Uz vjerske teme u zadnjem se dijelu obrađuju i druge ključne životne stvarnosti kao što su bračne i psihološke teme.

S takvim sveobuhvatnim sadržajem Temeljni tečaj vjere vrlo je prikladan za osobno i skupno proučavanje, nastavu župskoga vjeronauka, za pripravu za sakramente krizme, krštenja odraslih itd.
 

"Priručnik će biti od velike koristi ponajprije vama, drage obitelji, za razgovor o vjeri, kao i o crkvenim i nekim temama iz svakodnevnoga bračnoga i obiteljskog života… Ovaj će priručnik koristiti i svim pastoralnim djelatnicima u bračno-obiteljskom pastoralu, vama, draga braćo svećenici, za organizaciju susreta sa skupinama bračnih parova, vama, dragi vjeroučitelji i katehete, u vašem nastojanju da što kvalitetnije naviještate Radosnu vijest evanđelja, te vama, dragi župni suradnici u pastoralu braka i obitelji."

Iz Predgovora, mons. Marin Srakić,
nadbiskup đakovačko-osječki,
predsjednik Hrvatske biskupske konferencije

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica