Cijena:

14,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-605-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 176

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Prevoditelj: Darko Grden

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Autori: Noè,Salvo

Šifra: VKDE00181

Visina: 195

Širina: 120

Zabranjeno kukanje

Promijeni nabolje svoj život i život drugih!

Kukanje je postalo uobičajeni način naše komunikacije. S problemima se jednostavno ne može suočavati kukanjem. Onaj tko kuka aktivno pridonosi stvaranju negativnog ozračja koje prožima naše društvo. Čak i obitelji i radne sredine prožete su ovom navikom.

Putem primjera, vježba i strategija osobnog i društvenog rasta ova knjiga nudi vrlo praktičan i primjenjiv pozitivan pristup životu i poteškoćama. Uz pomoć nje ojačat će se vaše samopoštovanje i motivacija kako biste izbjegli upadanje u zamku jalovog kukanja i sumornog pogleda na život.

Želiš li udisati novi zrak? Tražiš li onu vedrinu, onaj spokoj koji će ti pomoći da se bolje suočiš sa zaprekama, s nepredviđenim događajima, sa životnim bolima. Želiš li saznati kako u životu aktivirati više oduševljenja, više zahvalnosti i više odgovornosti kako bi postigao nutarnju postojanost i pronašao radost življenja?  Uz pomoć ove knjige, prestani kukati i promijeni nabolje svoj život i život drugih.

„U ovoj knjizi prof. Salvo Noè želi dati obilje poticaja vezanih uz suočavanje s poteškoćama i nepredviđenim događajima, kako se ne bi upalo u zamke viktimizma te kako bi se u svakoj protivštini otkrila mogućnost da se izađe prekaljeniji i s više pouzdanja. To je korisno, u našemu vremenu obilježenom tolikom brzinom oko nas i krhkošću u nama.“

Papa Franjo

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica