Cijena:

17,92 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-237-5

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 274

Jezik izvornika: Engelski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 210 x 140

Prevoditelj: Ivan Peroš

Autori: Hahn,Scott

Šifra: VKGZ01339

Znakovi života

Tumačenje katoličkih vjerovanja, pobožnosti i običaja

Scott Hahn, autor uspješnice Gozba Jaganjčeva, u knjizi Znakovi života pristupačno i sveobuhvatno obrazlaže temeljne stvarnosti vjerskoga života i prakse, vodeći čitatelje k boljemu poznavanju katoličkih obreda, običaja i molitava.

Znakovi života su jasan i sveobuhvatan vodič kroz biblijska vjerovanja i povijesne običaje nastale na temelju katoličkoga nauka i prakse. Posvetivši jedno poglavlje svakoj temi, autor vodi čitatelja na put koji osvjetljava korijene i značenje brojnih stvarnosti koje tvore dio zajedničke zapadne vjerske i kulturne baštine, uključujući znak križa, misu,  sakramente, molitvu sa svecima, anđele čuvare, svete slike i relikvije, slavlje Uskrsa, Božića i ostalih blagdana, dnevne molitve i još mnogo toga. Svako poglavlje zaključuje se odjeljkom "Prebirite u srcu" koje čitatelju pomaže da spomenute prakse i pobožnosti usvoji u osobnomu duhovnom životu.

Ovako sastavljena, ova je knjiga namijenjena svima koji žele produbiti i poboljšati svoju vjersku kulturu i informiranost.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica