Rasprodano

Cijena:

22,30 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-633-5

Uvez: Tvrdi uvez

Broj Stranica: 352

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Prevoditelj: Emina Kovačević

Autori: Cavins,Jeff, Gray,Tim

Šifra: VKDE00196

Visina: 21,5

Širina: 14,5

Hoditi s Bogom

Putovanje kroz Bibliju

Biblija ima veliku ulogu u životu kršćana i svi smo pozvani svakodnevno uranjati u Sveto pismo. No, mnogi se od nas pri tome izgube, a vrijeme koje provodimo s Biblijom može biti više frustrirajuće nego plodonosno. Kao da nam je stalno pred očima da čitamo zbirku spisa koje su izradili neki davni ljudi, u nekoj davnoj kulturi, i sve nam je to pomalo strano i neprivlačno. Ali Sveto pismo nije ništa manje nego Živa Riječ Božja, što znači da je upućena jednako i nama kao i onima koji su živjeli tisućama godina prije – Bog nas poziva da i danas hodimo s njime.

U knjizi Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju, autori Tim Gray i Jeff Cavins otkrivaju središnju priču koja prožima i ujedinjuje cijelo Sveto pismo te je predstavljaju jednostavno i jezgrovito. Vodeći čitatelja na jedinstveno duhovno putovanje kroz biblijske knjige – jednu po jednu – daju panoramski pogled na Božji slavni plan spasenja i otkrivaju ključnu Božju zamisao za život svakoga od nas. Njihovi stručni komentari duboko uranjaju u tajne Pisma, otključavajući njegovo neiscrpno bogatstvo, čineći ga svakome dostupnim i pokazujući koliko su nadahnute biblijske riječi značajne za svakog čovjeka, pa i ovog danas.

Zaronite u Sveto pismo uz knjigu Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju. Iskusite fascinirajuću priču o objavljenoj Božjoj ljubavi prema svakom čovjeku i otkrijte kako se vi sami, u sadašnjem trenutku svojega života, uklapate o Božji plan prepun dobrote za cijelo čovječanstvo.

„Za obične katolike putovanje kroz Bibliju upravo je postalo puno lakše. U ovoj knjizi Tim Gray i Jeff Cavins stvaraju ozračje u kojemu se osjećate kao da krećete na put s dobrom mapom i kompasom, u izvrsnu društvu dvojice prijatelja pouzdanih vodiča. Ovakva se avantura ne propušta!“ Scott Hahn

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica