Cijena:

11,81 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-284-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 142

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzije: 175 x 145

Prevoditelj: Ivana Krencer

Autori: Grudina,Paola Bertolini, Ribbons,Lizzie

Šifra: VKAD00001

Moja krsna Biblija

Ova lijepo ilustrirana Biblija sadrži jednostavno i privlačno ispričane najvažnije biblijske priče, odabrane molitve te prostor za bilježenje detalja o krštenju i djetetovoj prvoj godini života. U knjizi je sabrana 61 biblijska priča te molitve zahvaljivanja, molitve prije spavanja kao i blagoslovi. Autorica tekstova je Lizzie Ribbons, koja je dosada priredila više uspješnih izdanja za djecu, a lijepe i maštovite ilustracije izradila je Paola Bertolini Grudina. Zamišljena i kao svojevrsni spomenar na najranije doba života "Moja krsna Biblija" sadrži i obiteljsko stablo koje će djecu uvesti u povijest vlastite obitelji.

Namijenjena djeci rane dobi ova će Biblija biti zanimljiva i korisna svima koji s djecom rade i koji ih u ranoj dobi uvode u temeljne vjerske stvarnosti i biblijsku povijest.

Svojim bogatim sadržajem i privlačnim izgledom "Moja krsna Biblija" bit će radosna uspomena na primanje sakramenta krštenja, kao i najdraža prva Biblija za svako dijete, a zahvaljujući posebnom dizajnu naslovne stranice umetanjem fotografije djeteta moguće je posebno vlastito personaliziranje ove Biblije.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica