Rasprodano

Cijena:

15,93 € / 120,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-176-7

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 270

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 210 x 145

Prevoditelj: Mirjana Obuljen

Autori: Ivan Pavao II. - Karol Wojtyla

Šifra: 293

Prijeći prag nade

Najpoznatija knjiga pape Ivana Pavla II., Prijeći prag nade nakon 15 godina ponovno je dostupna na hrvatskom jeziku, ovaj put u Verbumovu izdanju. Ovom knjigom prodanom u više od 20 milijuna primjeraka i prevedenom na više od 50 jezika papa Ivan Pavao II., napravio je presedan, prekinuvši tisućljetnu tradiciju sukladno kojoj su se pape svijetu obraćali isključivo kroz službena djela i govore.

U njoj po prvi puta jedan rimski prvosvećenik bez zadrške odgovara na pitanja i nedoumice koje su vlastite današnjem čovjeku, a uključuju čitav niz različitih tema kao što su uloga papinstva, molitva, Božja opstojnost, odnos kršćanstva spram židovstva, islama i budizma, vječni život, budućnost kršćanstva, uloga žena u Crkvi itd.

U Papinim odgovorima čitatelj će pronaći jedinstven spoj osobnog povjeravanja, duhovnih poticaja i aktualnih promišljanja kojim se otkriva – izravno, bez shema i filtara – vjerski i misaoni svijet Ivana Pavla II.

Pitanja postavljena Papi je priredio ugledni talijanski katolički novinar Vittorio Messori, poznat i po knjizi Razgovor o vjeri, nastalom u koautorstvu s Josephom Ratzingerom - papom Benediktom XVI., koja je također objavljenja u Verbumovom izdanju.

NAPOMENA: Izdanje je  dostupno u džepnom uvezu.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica