Cijena:

20,90 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja

ISBN: 978-953-235-852-0

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 256

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Branko Jozić

Izdavač: Verbum

Autori: Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio

Šifra: VK2312006

Visina: 205 mm

Širina: 135 mm

Želim ti sreću

Stostruko u ovome životu

Na čovjekovu obzoru postoji sunce koje svijetli zauvijek. Vjerujemo da naši najljepši dani tek dolaze.

Potraga za srećom zajednička je svakome od nas. To je želja za puninom koju je Bog stavio u naša nemirna srca i koja se – sasvim suprotno od odveć „površnih“, „jeftinih“, „uvjetnih“ „jednokratnih“ ponuda, koje nas nužno ostave još praznijima i razočaranijima – istinski može ostvariti samo u onome što nas ispunja u našoj najautentičnijoj i najdubljoj biti.

Želim ti sreću putokaz je pape Franje za sreću svakoga muškarca i žene. Na ovim stranicama Papine riječi – obogaćene odlomcima iz njemu omiljenih knjiga – ocrtavaju konkretan put do istinske sreće, koja ni na koji način ne zanemaruje životne poteškoće, već se suočava s njima i nadilazi ih u vjeri i nadi jer, kako ističe Papa, „nije Bog greškom poželio naše živote. Naprotiv, stvorio nas je jer želi da budemo sretni.“

Donoseći nov pogled na sreću, ova knjiga progovara svačijemu srcu i bit će nadahnuće svima, a ne samo vjernicima. Na samome početku naći ćemo poseban poticaj – 15 koraka prema sreći – a potom i brojne Papine tekstove, kao i odabrane odlomke uglednih spisatelja i velikana, Borgesa, Dantea, Hölderlina, Bensona, sv. Augustina, sv. Franje Asiškoga, Dostojevskoga, sv. Ignacija, Manzonija, Chestertona, Vergilija, Tolkiena i mnogih drugih.

Želim ti sreću putokaz je za autentično samoostvarenje.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica