Cijena:

10,35 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-625-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 120

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Prevoditelj: Mijo Pavić

Autori: Groeschel,Benedict J.

Šifra: VKDE00191

Visina: 205

Širina: 135

Božje suze

Kako krenuti dalje usprkos velikoj tuzi ili tragediji

O. Benedict Groeschel psiholog je, autor bestselera i jedan od omiljenih duhovnih pisaca današnjice. Knjigu Božje suze napisao je ponajprije za one koji su proživjeli veliku tugu ili tragediju, kao i za njihove najbliže, tako da mogu zajedno s njima proći to razdoblje goleme tuge.

Bol i tuga dolaze u život svakoga čovjeka, ali samo neki dožive istinsku tragediju. Možda je riječ o iznenadnoj, neočekivanoj tragediji strašnih razmjera, primjerice o smrti djeteta. Možda je riječ o prirodnoj katastrofi, iznenadnoj teškoj bolesti ili o strašnoj tragediji koju su uzrokovale ljudska podlost i zloća.

Pišući iz vlastitoga duhovnog i životnog iskustva o. Benedict u knjizi Božje suze govori o različitim vrstama ljudskih tragedija i o tome kako one u čovjeku bude pitanja i sumnje u Božju providnost, u Božju dobrotu i milosrđe. Polazeći od tih pitanja on u svjetlu Kristove muke i smrti upućuje na to kako i u najvećoj tragediji krenuti stazom sve do podnožja križa i tamo pronaći odgovore na otajstvo trpljenja i zla. Kao posebno obogaćenje knjizi su pridodane i snažne molitve u trenutcima teških bolesti, tragedije i žalosti.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica