Cijena:

19,91 EUR

Nakladnik: Hrvatski katolički zbor Mi osnovna zajednica Vodnjan

ISBN: 979-0-9013571-2-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 189

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 280 x 210

Priređivači: Marijan Jelenić, Dolores Biasiol Vojnić

Šifra: 9HKZ00011

Iskrice

Dječji festival duhovne glazbe

Radujem se izdanju Pjesmarice koja obuhvaća tekstove i glazbu pjesama što su se tijekom dvanaest proteklih godina izvodile na Dječjem festivalu duhovne glazbe "lskrice" u Vodnjanu. Čestitam organizatorima Festivala, članovima HKZ "Mi" Vodnjan, koji su priredili i ovo izdanje te na taj način pomogli sačuvati i ponovno pružiti u ruke mnogima, sve ono bogatstvo riječi i melodija religioznog nadahnuća s kojim su dječje skupine i zborovi iz mnogih istarskih župa i škola na Festivalu nastupali.

Ova će pjesmarica biti kao škrinja u koju će, vjerujem, mnogi rado posegnuti, bilo "za svoju dušu" ili pak da s nekim dječjim zborom ponovno uvježbaju i izvedu neku od pjesama.

I ovom prigodom zahvaljujem Gradu Vodnjanu i Županiji Istarskoj na potpori koju trajno pružaju ovom dječjem festivalu. Čestitam djelatnicima Odbora festivala "Iskrice" na ustrajnosti u svakogodišnjem organiziranju susreta dječjih zborova. Vjerujem da "Iskrice" mogu i nadalje biti trajan izazov za pjesnike i glazbenike u stvaranju pjesama duhovnog nadahnuća, I, također, da će Festival "Iskrice" u Vodnjanu svake godine iznova biti lijep trenutak duhovnog oplemenjivanja, nastupom i druženjem naše djece i mladih.

mons. Ivan Milovan, biskup Porečko-Pulski
 

Preporuka

Iz sličnog područja

Top ljestvica