Rasprodano

Cijena:

110,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-198-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 216

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 210 x 140

Autori: Lewis,Clive Staples

Šifra: 227

Kršćanstvo nije iluzija

II. izdanje

Najpopularniji i najomiljeniji uvod u kršćansku vjeru ikada napisan svakako je knjiga Mere Christianity, koju sada imate priliku čitati u Verbumovu hrvatskome izdanju naslovljenu Kršćanstvo nije iluzija. Ovo djelo, koje već desetljećima ne silazi s top ljestvica čitanosti i koje je do sada prodano u milijunima primjeraka diljem svijet, najpoznatiji je uradak obraćenika C. S. Lewisa, jednoga od vodećih kršćanskih pisaca i mislilaca našega doba, koji je našoj publici poznat po knjigama Pisma starijega đavla mlađem i Kronike iz Narnije.

U ovoj briljantnoj knjizi nastaloj na osnovi legendarnih radijskih izlaganja Lewis jednostavno "objašnjava i brani vjerovanje koje je zajedničko gotovo svim kršćanima svih vremena". Nadilazeći tako granice koje dijele razne kršćanske denominacije, C. S. Lewis nalazi zajednički temelj na kojemu svi koji imaju kršćansku vjeru mogu zajedno stajati, dokazujući da "u središtu svake zajednice postoji nešto ili Netko tko unatoč svim razlikama u vjerovanju i temperamentu, unatoč sjećanju na uzajamne progone, govori istim glasom". Stoga je ovo knjiga o onome što je bitno i zajedničko svim kršćanima.

Ovu snažnu i uvijek aktualnu raspravu o kršćanskome vjerovanju trebaju pročitati svi kojima kršćanstvo nešto znači ili koji o njemu žele nešto znati, kao i svi oni koji se žele zapitati što im je doista u životu važno i koji žele pronaći smisao iz kojega izviru radost i mir.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica