Cijena:

13,01 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-639-7

Uvez: Meki s klapnama

Broj Stranica: 200

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Prevoditelj: Ana Naletilić

Autori: Cotter, Lisa, Cotter,Kevin

Šifra: VKGZ01396

Visina: 20,5

Širina: 13,5

Ljubavni detox

Kako usavršiti emocionalne veze u nesavršenom svijetu

„Ako želimo ljubav, zašto pristajemo na manje od toga?“

Ljubavni detox knjiga je koja otvoreno i bez tabua progovara o zaljubljenosti, vezama i spolnosti u suvremenomu svijetu te služi kao praktičan priručnik u kojemu tijekom četrdesetodnevnoga izazova otkrivamo:
– snažna i jasna tumačenja Božjega plana za ljudsku ljubav i spolnost
– istinita svjedočanstva mladića i djevojaka koji su uspješno počeli živjeti čistoću
– praktična sredstva, prijedloge za čišćenje od loših emocionalnih iskustava i usvajanje navika i metoda da s radošću i slobodom uzmognemo živjeti krjepost čistoće u svakodnevici.

Mnogi su umorni od suvremenoga toksičnog gledanja na hodanje i veze, kao i od vlastitih loših iskustava te žele za sebe nešto drukčije i bolje. Jednom kada čuju poruku o čistoći, mnogi požele živjeti na taj način, ali u nedostatku konkretnoga i određenoga plana vrlo brzo opet zapadnu u stare navike. Knjiga Ljubavni detox svakome nudi konkretan plan u nastojanju da stekne slobodu da istinski voli i bude voljen. Osmišljena je tako da tijekom četrdeset dana svakodnevno donosi nove poticaje i spoznaje potkrijepljene istinitim svjedočanstvima i životnim pričama. Ovaj četrdesetodnevni plan detoksikacije uistinu je praktičan priručnik za emocionalno čišćenje koji će biti od neprocjenjive pomoći svima koji se žele očistiti od loših iskustava ili pogrješna gledanja na veze te zadobiti istinsku slobodu.

Knjiga je obogaćena desetcima svjedočanstava mladih ljudi koji su uspjeli u ovome izazovu i počeli živjeti čistoću. Ljubavni detox također jasno iznosi što Crkva naučava o ljudskoj osobi i njezinu dostojanstvu kao i o življenju čistoće, a kao pravi priručnik prepuna je praktičnih prijedloga navika, sredstava i metoda kako u svakodnevici možemo uspješno i slobodno živjeti krjepost čistoće.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica