Cijena:

15,26 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-594-9

Uvez: Meki s klapnama

Broj Stranica: 248

Jezik izvornika: Poljski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Prevoditelj: Pero Mioč

Barcode: 978-953-235-594-9

Autori: Knotz,Ksawery

Šifra: VKDE00208

Visina: 13,5

Širina: 20,5

Seks kakav niste poznavali

Za supružnike koji ljube Boga

Što Bog ima s mojim spolnim životom u braku?, možda ste se zapitali...

A što Bog ima s vašim zdravljem, novcem, poslom, slobodnim vremenom, ljubavlju i smrću? Ako Bog sa svim tim nema ništa, znači da niste kršćanin!, hrabro zaključuje otac Knotz. Polazeći upravo sa stajališta da kršćanstvo prožima sav život poznati poljski franjevac otvoreno odgovara na mnoga pitanja o seksu i bez suvišna moraliziranja prenosi katolički pogled na spolni život u braku.

Sabravši u knjizi dugogodišnje iskustvo duhovnoga pratitelja mnogih parova koji traže njegov savjet, otac Knotz se služi konkretnim primjerima i, uz veliku dozu humora, pokazuje da seksualni život u katoličkomu braku ne mora biti dosadan, lišen radosti, fantazije, erotike i supružnicima atraktivnih poza.

Knotz ističe da nas Bog ne špijunira u spavaćoj sobi, već da je zainteresiran za sretan spolni život supružnika i da im istovremeno daruje svoje darove. Cilj seksualnoga odnosa, međutim, ne može biti samo užitak, već i izgradnja veze, iskustvo jedinstva u intimnu susretu osoba koje se vole! Kako to postići, detaljno progovara upravo ova knjiga uz koju bračni parovi mogu nadići probleme, osnažiti bliskost i poboljšati kvalitetu bračnoga života.

"Preporučujem ovu knjigu bračnim parovima, mladima i starima. I zaručnicima i svim mladima jer kao što idete na tečaj plesa za taj prevažni prvi ples, tako vas i ova knjiga može naučiti ispravne korake u ljubavnomu plesu. Ova knjiga može biti i odličan pastoralni priručnik za svećenike i one koji su uključeni u bračni pastoral." don Damir Stojić

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica